понедељак, 7. фебруар 2011.

Jovan kao vampir u filmu THE LAST DROP Miroslava Lakobrije

Nakon što je glumio forenzičara u filmu ŠIŠANJE Stevana Filipovića, Jovan je dobio još jednu ulogu - zaigrao je vampira u kratkom hororu Miroslava Lakobrije THE LAST DROP. 
Snimanje ovog ostvarenja je, posle dužeg odlaganja, završeno preksinoć u Beočinu. 

Poslednji kadrovi prikazuju žestok obračun srednjevekovnih vitezova sa grupom vampira, i pali su u napuštenom dvorcu porodice Špicer, gde su proletos snimani dugometražni horor-triler ŠEST DANA MRAKA i spot grupe "Hypnotized" FIND SOMEONE ELSE, koji je režirao Stevan Filipović.

Jovan je imao čast da ga na filmu ubije Draško Anđić - srpski Konan - a tokom njihove epske borbe, po snegu ispred zamka je doslovno prštala krv - na svu sreću veštačka. 



THE LAST DROP, do sada najambiciozniji film majstora za maske i specijalne efekte Miroslava Lakobrije, obiluje kaskaderskim scenama a počeo je da se snima još 2009. godine. 
Tizer, premijerno prikazan na Festivalu srskog filma fantastike u Muzeju jugoslovenske kinoteke, najavljivao je premijeru za 2010. godinu. Godinu dana kasnije, nakon što su se našle pare za ostatak posla, film je konačno ušao u fazu postprodukcije, i njegovo potpuno uobičenje očekuje se na proleće 2011. 

 


3 коментара:

  1. neko će možda reći da joru za ovu ulogu maska nije bila potrebna - ali taj neko neću biti ja! sve fotke iz filma koje sam dosad video deluju obećavajuće - can't wait!

    ОдговориИзбриши
  2. Ono što sam video na setu deluje veoma ozbiljno. Miroslav je uzeo ozbiljnu ekipu, i zaista se nadam da će rezultat opravdati i tvoja i moja očekivanja. A najviše mi se sviđa što je zamak porodice Špicer bio pod snegom, što znači da će THE LAST DROP makar vizuelno odskakati od drugih filmova koji su u poslednje vreme snimani na tom mestu.

    ОдговориИзбриши
  3. Одувијек си ми био сумњив Јоре, илити боље речено Саво Савановићу? Сада је стигла и потврда. Знам да ниси глумио у том филму, већ...

    ОдговориИзбриши