понедељак, 19. децембар 2011.

Prikazan POZDRAV IZ BEOGRADA, prve fotke iz filma


Ivana Prodanović i Jovan Ristić
u filmu POZDRAV IZ BEOGRADA
Kao što smo već ranije izvestili, film POZDRAV IZ BEOGRADA Marka Backovića, sa Jovanom Ristićem, Ivanom Prodanović i Radivojem Raškovićem u glavnim ulogama, premijerno je prikazan u nedelju uveče na festivalu In Trash u Pančevu. Kao što je najavljeno, ovaj desetominutni triler išao je u revijalnom programu, na zatvaranju petog izdanja ovog zanimljivog i dobro posećenog festivala koji podstiče razvoj amaterskog filma u formi minijature.

Marko Backović je u takmičarskom programu osvojio drugu nagradu i nagradu publike za film SINE, ŠTA TO RADIŠ, koji je, za razliku od vrlo ozbiljnog i mračnog POZDRAVA IZ BEOGRADA, urnebesni treš.

Radivoje Rašković u filmu POZDRAV IZ BEOGRADA
POZDRAV IZ BEOGRADA je iznenadio publiku koja je očekivala još jednu suludu slapstik komediju iz Backove kuhinje (setite se remek zlodela DEVOJAČKI BUNAR i MARTI MISTERIJA).


Koliko je Jovan bio upečatljiv u ulozi ubice govori činjenica da su članovi muzičke grupe EPP - koja je nastupala u intermecima filmskog programa In Trash - zamolili Jovana da pri zajedničkom povratku taksijem za Beograd sedi na prednjem sedištu, "jer su gledali film."


Jovan u sceni snimljenoj u Knez Mihailovoj ulici
Beogradsku premijeru POZDRAVA IZ BEOGRADA valja očekivati tokom sledeća dva meseca. 

Festival In Trash je održan na veoma upečatljivom mestu, pančevačkom Studentskom domu, i bio je dobro organizovan.

Tvorci festivala su pored ostalog organizovali besplatno lepljenje festivalskog logoa na majice koje posetioci donesu, a na ulazu u bioskopsku salu na žici su bile pokačene ženske gaće sa istim tim logom.

Ivana Prodanović
Jedan od mnogobrojnih dobitnika specijalnih nagrada na In Trashu dobio je na poklon - šest gramofonskih ploča sa snimcima Titovih govora.



Нема коментара:

Постави коментар