петак, 9. септембар 2011.

Jovan gost Festivala fantastike Zaječar

Jovan Ristić će u petak 23. septembra biti gost Festivala fantastike Zaječar na kojem će govoriti o svom dugogodišnjem radu na domaćoj fantastičkoj sceni, i pored ostalog će predstaviti svoju knjigu Godine u magli (NKC, 2010).

Na festivalu će istog dana gostovati Miroslav Lakobrija - sa Jovanom suosnivač Festivala srpskog filma fantastike - pa će to biti prilika za dugoočekivano predstavljanje ove manifestacije u Zaječaru.

Pored Jovana i Miroslava, kao gost je najavljen Goran Skrobonja, vlasnik izdavačke kuće Paladin i autor romana Čovek koji je ubio Teslu kome će do kraja oktobra, to jest do Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, biti reizdat roman prvenac – Nakot.

Drugog dana Festivala fantastike Zaječar, 24. septembra posetioci će moći da prisustvuju Šok koridoru uživo, a Akasha i Nenad Bekvalac će puštati muziku u gostujućem izdanju Pure Gothic Night.


UPDATE 1: Prvog festivalskog dana, gost će biti i Žarko Milićević, predsednik društva ljubitelja fantastike "Lazar Komarčić". 

UPDATE 2: Drugog festivalskog dana, Miroslav Lakobrija će organizovati svoju FX radionicu, a za posetioce biće priređena zombi-šetnja (Zombie Walk).


Нема коментара:

Постави коментар