понедељак, 27. децембар 2010.

Fotografije sa promocije GODINA U MAGLI u KST-u

Promocija zbirke priča GODINE U MAGLI u KST-u, 17. decembra 2010.
Autori fotografija su Mile Radoičić i Miroslav Lakobrija
































Sleva na desno: 
GORAN SKROBONJA, MLADEN ĐORĐEVIĆ, JOVAN RISTIĆ, STEVAN FILIPOVIĆ, JAKŠA VLAHOVIĆ i PAVLE ZELIĆ (moderator). Goran Skrobonja priča o Jovanovom učešću u njegovim tematskim zbirkama "Beli šum" i "Istinite laži" dok u pozadini idu inserti iz filma TUĐIN/OSMI PUTNIK Ridlija Skota i NAKOT Dejvida Kronenberga, koji su prema Jovanovim rečima inspirisali body-terror motiv u njegovoj priči Opekotina.



























Jovan Ristić otkriva detalje nastajanja priča kao što su Godine u magli, Barbara i prijatelji, Čovek na prelazu, Opekotina i Muškarac sa greškom.






Publika. Za prvim stolom levo sede pisac Darko Tuševljaković (roman Senka naše želje), režiser Vladimir Manč (Rakete) i predsednik društva "Lazar Komarčić" Žarko Milićević. U prvom planu je Nataša Vranješ, koscenarista i montažer u filmovima Šejtanov ratnik i Šišanje.














Stevan Filipović priča o vezama između pripovetke Godine u magli i njegovog filma Šejtanov ratnik. U pozadini su bubnjevi, na kojima će kasnije svirati grupe "Prljavi dripci" i "Abonos".



Šef grupe "Abonos" Jakša Vlahović, autor naslovnice za zbirku Godine u magli, obavijen je "maglom" iz mašine za dim koja je neočekivano "proradila" na početku promocije, a ne na kraju kako je bilo planirano.



Još malo publike.



















 Jakša Vlahović pušta demona iz sebe tokom koncerta grupe "Abonos". Na ostalim slikama: "Abonos" u akciji.







Нема коментара:

Постави коментар